woensdag 7 oktober 2009

Werking van Exodus

Lees hieronder de werking van Exodus, onze mobiele applicatie.

Hoe werkt het:

- Je selecteert aan de hand van de tien uitgaansgeboden je voorkeur in qua uitgaansgelegenheden.
- Via GPS wordt je locatie opgezocht en krijg je op een kaartje te zien welke “veilige” uitgaansgelegenheden er bij jou in de buurt te vinden zijn. Ook kan je zien hoeveel EXODUS gebruikers er zich in de uitgaansgelegenheden bevinden.
- Je kan op een uitgaansgelegenheid tappen en dan krijg je de info van het uitgaansgelegenheid te zien. Dit bestaat uit een meter, die aangeeft voor hoeveel procent de uitgaansgelegenheid bij je past aan de hand van de tien uitgaansgeboden, een foto van de uitgaansgelegenheid en een korte beschrijving. Ook als er meerdere gelegenheden in de buurt zijn, kan je bladeren door de verschillende uitgaansgelegenheden.
- Vervolgens kan je een keuze maken en een uitgaansgelegenheid selecteren om er heen te gaan.
- Via een kaartje krijg je aanwijzingen over hoe je er kan komen.

Extra service:

- Als je in een uitgaansgelegenheid bent kan je, als je de uitgaansgeboden normering niet zint, de uitgaansgeboden aanpassen. Om bijvoorbeeld andere gebruikers te informeren over een verkeerde normering.
- Je kan ook op de kaart verder kijken dan de uitgaansgelegenheden bij jou in de buurt. Zo kan je door heel Rotterdam zoeken. Verder werkt de applicatie dan hetzelfde en kan je de info bekijken, de meter en je er via de kaart laten er heen laten leiden.
- Ook is het mogelijk om een uitgaansgelegenheid toe te voegen. Dan kan je een foto maken van de voorgevel, een korte beschrijving geven over de uitgaansgelegenheid en een normering geven aan de hand van de tien uitgaansgeboden.

Link naar word document

Geen opmerkingen:

Een reactie posten